Irati Osak ia brontzezko domina eskuratu du

Ponte de Limak hartu zuen Munduko Maratoi Txapelketa, non beteranoen txapelketak jokatu ondoren, junior, 23 urtez azpiko eta Senior mailen txanda izan zen, non Irati Osak (Itxas-Gain Zumaiako Urola Itsas-adarreko P.K.)Emakumezko Senior K-2 kategorian domina ukitu zuen, laugarren izanik, brontzezko dominatik hamar segundo pasatxora iritsiz. Lasterketa oso lehiatuan eta beti buruko taldean, azkenean laugarren postuarekin konformatu behar izan zuen.

Gema Victoria (Barrika P.T.) senior mailako eta maratoiko distantziako ekitaldi batean estreinatu zen, eta 13. postuan amaitu zuen, emakumezko senior C-1 kategorian. Klubeko kidea den Irene Gana 14. izan zen 23urtez azpiko emakumezko K-1 kategorian. Aste honetan piragua eta distantzia aldatu eta berriro, Portugalen jokatuko den Munduko itsas- Kayakeko Txapelketa lehiatzea tokatuko zaio.

20014

Email: Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.