Aitor Saenz de Ojer Memoriala ospatu da

Euskadiko Ibaien Kopako 2. proba jokatuta, Aitor Sanez de Ojer memoriala ospatu zen.
Kluben arteko sailkapenean, Pasaia Kayak 2005 K.K. izan zen garailea, bigarren. S.D.Santiagotarrak. hirugarren postuan Itxas-Gain Zumaiako Urola Itsas-adarreko P.K.

Banakako emaitzei dagokienez, gizonezko kadete K-1 mailan, garaipena Asier Aizpuruak (txas-Gain Zumaiako Urola Itsas-adarreko P.K.) eskuratu zuen, gizonezko kadete mailan K-2 Gaizka Lopez eta Unai Conejero (Pasaia Kayak 2005 K.K.) izan ziren azkarrenak, C-1 kadete mailan Odei Gelbenzu (S.D.Santiagotarrak) izan zen garaile, gizonezko kadete mailan Paracanoen, bere klubeko kide Asier Bulman izan zen lehen sailkatua.
Gizon juniorretan K-1, Pablo Martinez (C.P.Palentino) izan zen irabazlea. K-2 juniorretan, Alex Arana eta Aimar Modenes (S.D.Santiagotarrak) izan ziren irabazleak. Senior K-1 gizonezkoetan, Unai Azkune (txas-Gain Zumaiako Urola Itsas-adarreko P.K.) izan zen lehen sailkatua, senior K-2 gizonezkoetan, Urko Etxebarria eta Asier Lopez (Barrika P.T.) izan ziren irabazleak. Gizonezko 23 urtez azpiko K-1ean, Jaime Santos (C.P. Fuentes Carrionas) izan zen garailea. Gizon beteranoen kategorian -50, Iñaki Fernandez (Pasaia Kayak 2005 K.K.) izan zen lehen sailkatua eta beteranoen kategorian +50 Marcos Antonio Santos (C. P. Fuentes Carrionas) izan zen irabazlea.

Emakumezkoetan, K-1 kadeteetan, Eneritz Aizpioleak irabazi zuen (S.D.Santiagotarrak), K-2 emakume kadeteetan lehen postuan June Palenzuela eta Enara Parada klub-kideentzat, emakumezko juniorretan K-1 Maialen Vitoria (Pasaia Kayk 2005 K.K.) izan zen irabazlea, emakumezko junior C-1 Ane Eileen Mesa (Barrika P.T.) izan zen lehen sailkatua. K-1 emakume seniorretan, Mara Santos (C.P. Palentino) izan zen irabazlea, K-2 emakume seniorretan, Josefa Molina eta Maite Etxabe (txas-Gain Zumaiako Urola Itsas-adarreko P.K.) izan ziren azkarrenak, emakumezko 23 urtez azpikoetan K-1ean, Aiora Irazu (C.Ciudade de Lugo) izan zen lehen sailkatua.

20014

Email: Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.