Maialen Chourraut-ek zilarrezko domina eskuratu du Seo-ko Munduko Kopan

Seu d’Urgell-en jokatu da Slalom-eko Munduko Kopetako azken proba, Munduko Txapelketarako azken txanpari hasiera eman aurretik hilabete amaieran.

Maialen Chourraut (ATSS) euskal ordezkari bakarra izan zen podium-era igotzen, bigarren postu bikain bat eskuratuz, momentu oro, podiumeko postuetan aritu ondoren.

Ez zen finalera iritsi zen bakarra, Joan Crespok (S.D.Santiagotarrak) lehiaketa bikaina burutu zuen, soilik, lehenengo jaitsieran +50-eko zigorra jaso zuen, sailkatze probetako bigarren jatsiera burutu behar izan zuelarik, baina finalean seigarren egin zuen, +2ko zigorrik gabe, podiumean egotea izan zuelarik. Samuel Hernanz-ek (ATSS) ez zuen horrelako zorterik izan, 18.izan zelarik finalerdietan. Miren Lazkano (ATSS) emakumezko C-1 ean ez zuen finalerako sailkatzerik lortu 14.izanik.

Gainontzeko euskal ordezkariak +50eko zigorra jaso zuten, finalera iristeko aukerarik gabe geratu zirelarik. Irati Goikoetxea (ATSS), Klara Olazabal (S.D.Santiagotarrak) zein Ander Elosegi (S.D.Santiagotarrak) egoera horretan izan ziren finalerdietan, finaletik at geratuz.

C-2 mixto kategoria berritzailean, azpiko mailetan hainbeste garaipen eman dituen kategorian. Samuel Hernanz aritu zen Nuria Villarrublarekin batera, laugarren izanik eta Miren Lazkano, David Llorenterekin batera, seigarren izan ziren.

Orain, Munduko Txapelketarako azken txanpa geratzen da.

20014

Email: Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.