Hiru zilar Españainiako jóvenes promesas txapelketan

Joan den asteburuan Espainiako Promesa Gazteen Txapelketa ospatu zen Trasonan eta gure kirolariek Zilarrezko 3 domina lortu zituzten.
Iker Castaño (S.D.Santiagotarrak) Haurrentzako gizon A C-1-ean, Eneritz Aizpiolea eta Jone Palenzuela (S.D.Santiagotarrak) Emakume infantil A K-2an eta Asier Bulman (Pasaia Kayak 2005 K.K.) Haurrentzako gizon KS-1 mailan eskuratu zituzten dominak.
Final ugari izan ziren, laugarren postuan, Nora Arana eta Irene Muiño (S.D.Santiagotarrak) emakumezko infantil B K-2 mailan. Beraien taldekide diren, Ian Anatol eta Malen Juaristi Kadete mixto K-2 mailan ere laugarren izan ziren.
Jakobe de la Serna (S.D.Santiagotarrak) bosgarrena gizonezko haur B C-1 mailan. Emaitza bera eskuratu zuen, bere taldekide a denIker Castañorekin batera Gizonezko haur C-2an. Bere taldekideak, Malen Juaristi eta Naroa Larrarte, Emakume Kadete K-2an ere, bosgarren izan ziren.
Katallin Altuna, Irati Herce, Enara Nuñez eta Noa Revuelta (Pasaia Kayak 2005 K.K.) Emakumezko infantil K-4ean bosgarren izan ziren.
Seigarren postua: nora Arana (S.D.Santiagotarrak) emakumezko infnatil B K-1 mailan, bere klubeko kidea ere seigarren izan zen K-1 kadete mailan, Malen Juaristi eta Ane Amostegi, haizea Aranburu, lorea Cabezon eta Maite Gorrotxategi klubeko kideek ere postu bera errepikatu zuten emakumezko K-4 kadete mailan.
Ainara Martin, Irene Muiño, Jone Palenzuela, Enara Parada (S.D.Santiagotarrak) zazpigarren izan zen emakumezko K-4 haur-mailan eta Eneritz Aizpiolea eta Andoni Dieguez zortzigarren haurren K-2 mistoan.
Taldekako sailkapenean, S.D.Santiagotarrak seigarrena izan zen.